Varatun ajan siirtäminen tai peruminen

Ajan siirtäminen onnistuu sähköpostiin saamasi varausvahvistuksen kautta. Vahvistuksen alareunassa on linkki josta pääset kätevästi muokkaamaan varaustasi. Mikäli varauksesi on alkamassa 24 tunnin sisällä, varausta ei voi enää muokata tai perua linkin kautta. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä meihin sähköpostitse info (at) kehollinen.fi. Muistathan kertoa sähköpostissa mihin toimipisteeseen ja mille päivälle varaamasi aika on.

Emme suosittele perumaan aikaa puhelimitse, sillä meillä ei ole puhelinpäivystystä emmekä vastaa puhelimeen hierontojen aikana. 

Yrityksille, seuroille ja yhteistyökumppaneille

Urheiluseurat, harrastajaporukat, työyhteisöt, yhteistyökumppaniksi haluavat, olkaa hyvä ja täyttäkää lomake sivun alareunassa, jotta Kehollisen edustaja ottaa teihin yhteyttä. 

Kauttamme on mahdollista tehdä yrityskäyntejä tai halutessanne voitte varata tilamme ja henkilökuntamme päiväksi työntekijöidenne käyttöön. 

Hyvinvoiva työntekijä = hyvinvoiva yritys. Työntekijöiden hyvinvointi on ensiluokkaisen tärkeää yrityksen menestyksen kannalta. Hieronta ja kehonhuollon ohjaus parantaa työhyvinvointia ja vähentää sairauslomien määrää. 

Meiltä myös tykypäivät ja polttarihieronnat! Tilojemme koon vuoksi tykypäivät ja polttarihieronnat onnistuvat isoimmillaan kuuden hengen porukalle (kolme kerrallaan hieronnassa). Isommille porukoille voimme järjestää hieronnat työpaikallenne. 


Kehollinen - sinun kehollesi