MyFascia Tampere

MyFascia

MyFascia on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet. 

MyFascia käsittelynä on kokonaisvaltaista, siinä otetaan huomioon ja aktivoidaan fysiikan lisäksi henkinen hyvinvointi ja liikkeen merkitys. MyFascia hoidossa kehitetään myös asiakkaan omaa taitoa kuunnella ja ymmärtää kehoaan.

Faskiahoito sopii kaikenikäisille, vauvoista alkaen. Alkuhaastattelussa kartoitetaan kehosi tarina. Hoito siis aloitetaan haastattelulla, jossa kartoitetaan oire tai ongelma, kehoosi vaikuttavat tekijät ja miksi oire vaivaa juuri nyt. Monelle meistä on sattunut ja tapahtunut jos jonkinmoista. On kaaduttu, törmätty ja pudottu. Kaikki nämä voi vaikuttaa meihin vielä tänäkin päivänä, kun vuosia sitten saatu vamma ohjaa kehoa liikkumaan väärin. Kuorma kertyy vuosien aikana ja voi tulla ongelmaksi vasta myöhemmin.

Onneksi näitäkin vanhoista vammoista johtuvia ongelmia pystytään kartoittamaan ja hoitamaan myöhemminkin! Jokaisen keho, kalvorakenteet ja lihakset ovat yksilöllisiä, joten hoitokin on. Hoitotapa voi myös vaihdella eri hoitokerroilla: jatkuva tilanteen tarkkailu, kehon reaktiot ja palautuminen käsittelystä ohjaavat hoitoa oikeaan suuntaan.

Voit lukea lisää MyFascia- käsittelystä www.myfascia.fi