Henkilökunta

Koulutettu hieroja Mari Hämäläinen-Sunell
Koulutettu hieroja Mari Hämäläinen-Sunell

Mari Hämäläinen-Sunell

Koulutettu hieroja

Olen 44-vuotias koulutettu hieroja (Hollanti). Minua ei vielä löydy JulkiTerhikin rekisteristä, odotan Valviran vahvistusta (vakuutuskassan kuittiin tarvittavaa rekisteröintitunnusta ei valitettavasti saa ennen sitä). Muutan Suomeen syyskuun alussa Hollannista ja aloitan työt Kehollisessa. Valmistuin hierojaksi vuonna 2012 ja siitä asti olen toiminut yrittäjänä. Ammattitaitoani täydentää yinjoogaopettajan koulutus. Harrastan juoksemista, kuntosalilla käymistä sekä melomista.

Mielenkiinnolla ja varmasti myös jännityksellä odotan mitä tuleman pitää!

Löydät minut instagramista ja facebookista @wellbe.werstas

www.wellbe.fi

Koulutettu hieroja Iida Weckman
Koulutettu hieroja Iida Weckman

Iida Weckman

Koulutettu hieroja


Olen 20-vuotias koulutettu hieroja ja personal trainer. Valmistuin keväällä 2021, joten tuoreessa muistissa olevat opinnot takaavat uusimman tiedon ja näyttöön perustuvat toimintatavat. Odotan innolla sitä, että saan laittaa taitoni käytäntöön Kehollisessa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioiden! Hyödynnän työssäni myös osaamistani personal trainerina. Harrastan kuntosalilla käymistä ja seinäkiipeilyä. Lähitulevaisuudessa olisi tavoitteena lähteä kisaamaan fitness-lajeissa. 

Löydät minut instagramista @daii.w

Koulutettu hieroja,  Tara Lautiainen
Koulutettu hieroja, Tara Lautiainen

Tara Lautiainen

Koulutettu hieroja, dry needling terapeutti

Olen 31-vuotias koulutettu hieroja. Valmistuin vuonna 2017 ja olen toiminut siitä lähtien päätoimisesti hieronta-alan yrittäjänä.

 
Valmistumiseni jälkeen oppiminen on vasta alkanut ja jatkuu edelleen, olen innokas oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoani. Valmistumisen jälkeisiin koulutuksiin kuuluu mm. noin vuoden mittainen dry needling- koulutus professional tasoon saakka sekä koulutuksia yläraajojen ja niskan lihas-, hermo- ja kaularankaperäisten oireiden tutkimiseen ja hoitoon sekä selkärangan ja lantion toiminnalliseen anatomiaan.


Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa sesonkien mukaan ja nautin luonnosta, usein luppoaika kuluukin pitkillä lenkeillä metsässä perheen ja koiran kanssa.

 
Löydät minut instagramista ja facebookista @
hierojatara

Koulutettu hieroja Sofia Ekström
Koulutettu hieroja Sofia Ekström

Sofia Ekström

Koulutettu hieroja

Olen 30-vuotias koulutettu hieroja ja lähihoitaja. Hierontatyö on intohimoni. Valmistuin vuonna 2018, mutta olen tehnyt päätoimisesti lähihoitajan työtä ja hierontaa kotikäynteinä siinä sivussa. Nyt on aika toteuttaa unelma hieronta-alan yrittäjyydestä. Asiakkaani kohtaan heidän tarpeensa huomioiden läsnä olevana.Vapaa-aikana harrastan uintia, lenkkeilyä ja kuntosalilla treenaamista.

Löydät minut instagramista @hyvinvointia.aamuun.uuteen

Osteopaatti Jere Kuvaja
Osteopaatti Jere Kuvaja

Jere Kuvaja

Osteopaatti


Moi! Olen Jere Kuvaja, 25-vuotias tamperelainen. Valmistuin osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2021. Tämän lisäksi olen opiskellut urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa josta valmistuin 2016. Vapaa-aika kuluu usein urheilupainotteisesti. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat kuntosali- ja kehonpainoharjoittelu. 

Koulutettu hieroja Johanna Salovaara
Koulutettu hieroja Johanna Salovaara

Johanna Salovaara

Koulutettu hieroja

Moro! Olen koulutettu hieroja ja Myfascia-hoitaja Johanna Salovaara. Valmistuin hierojaksi 2020 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Fascia-koulutukset kävin Lempäälän Hakkarin helmessä 2021.

Käsillä tekeminen on ollut aina itselleni luontevin tapa työskennellä. Ihminen kokonaisuutena sekä mielen ja kehon yhteys ovat suuri kiinnostuksen kohteeni. Ihmistä lähestyn aina yksilönä ja pyrin kehittämään asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti hänelle sopivimman hoitokokonaisuuden. 

Harrastan vapaa-ajallani kamppailu- ja ampumalajeja sekä uintia.  

Koulutettu hieroja Essi Peltoniemi
Koulutettu hieroja Essi Peltoniemi

Essi Peltoniemi

Koulutettu hieroja, toinen liikkeen omistajista

Heippa! Olen Essi Peltoniemi, 25v. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja personal traineriksi vuonna 2018. Aloitan työn ohella sairaanhoitajan opinnot syksyllä 2021.

Teen Kehollisessa satunnaisesti purentalihaskäsittelyjä ja minut löytää usein myös tiskin takaa tai puhelimen päästä. 

Harrastan ratsastusta ja pidän ratsastuksen alkeiskursseja. 

Koulutettu hieroja Janina Salmi
Koulutettu hieroja Janina Salmi

Janina Salmi

Koulutettu hieroja, toinen liikkeen omistajista

Moikka! Mun nimi on Janina Salmi, olen 27-vuotias koulutettu hieroja ja lähihoitaja.  Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 ja toiminut siitä alkaen yrittäjänä. Kouluttaudun myös purentalihashieronnan saloihin kesällä 2021. 

Minuun saattaa törmätä Kehollisessa myös hallinnollisten hommien parissa läppärin äärestä tai vaikkapa siivoilemassa.

Harrastan vapaa-ajallani kuntosalilla treenailua ja koiralenkkejä. 

Tervetuloa Keholliseen!